Voorbehandeling

Voorbehandeling voor restylen Queen Anne meubels

 

Een goede voorbereiding is het halve werk. Dat is zeker van toepassing als je zelf Queen Anne meubels wilt gaan restylen. Met de juiste voorbehandeling ben je namelijk altijd zeker van een eindresultaat dat aan jouw verwachtingen voldoet. Het voorbehandelen van houten meubels voor in de woonkamer, slaapkamer of op kantoor, doe je met de juiste producten. Voorbeelden daarvan zijn bio strip of multiprimer.

 

Meubels voorzien van een goede voorbehandeling

 

Een goede voorbehandeling is belangrijk voor een prachtig en duurzaam eindresultaat. Als je zelf meubels wilt gaan restylen, dan kun je dat op een aantal manieren doen. Als je kiest voor Abbondanza krijtverf, dan is voorbehandelen zoals schuren of primen niet altijd nodig. Zeker niet als je jouw meubels eerst hebt laten zandstralen door Restyle Meubels.

 

Voorbehandeling is wél noodzakelijk bij bloedend hout. Teak is daar een goed voorbeeld van. Schuren én het aanbrengen van een grondlaag is dan wel belangrijk. Kies bijvoorbeeld voor de biologische bio strip van Abbondanza. Deze verf stripper maakt het hout kaal en vrij van vuil of verfresten. Daarna kun je de Queen Anne meubels gronden met primer of schellak, in combinatie met alcohol of bio ethanol.

 

 • schellak 250 gram
  schellak 250 gram

  Blanke schellak - 250 gram, wasvrij. Voor het sealen van bloedend hout, primen en afwerken.
  Rendement is sterk afhankelijk van de verdunning en toepassing, kan variëren van 10 tot 40 m2. Ter illustratie; wij kunnen een grote kast…

  € 32,50
 • Bio strip 1 Liter
  Bio strip 1 Liter

  Abbondanza Bio Strip, een biologisch afbreekbaar, milieuvriendelijk en geurarm afbijtmiddel.

  € 34,95
 • Multiprimer 1L of 2,5L
  Multiprimer 1L of 2,5L

  Abbondanza Multiprimer is een watergedragen hechtprimer voor binnen en buiten. Milieuvriendelijk, reukarm, niet vergelend en gemakkelijk te verwerken. Multiprimer fungeert als hoogwaardige hechtlaag op oude verf- en laklagen,…

  € 24,95

uitleg over reserveren of bezorgen vind u hier

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2023 Restylemeubels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel