AbbondanzA soft silk

Abbondanza Soft Silk verf voor het restylen van meubels

 

Natuurlijk neem je alleen genoegen met het beste. Zeker als je de Queen Anne meubels van Restyle Meubels van een nieuwe look wilt voorzien. In dat geval kies je voor de Soft Silk verf van Abbondanza.  Dit is een milieuvriendelijke verf op waterbasis. Je kunt deze verf zowel binnenshuis in de woonkamer als buiten gebruiken. Met Soft Silk voorzie je jouw meubels van een matte satijnglans. Natuurlijk in de kleuren die helemaal passen bij jouw interieur. Soft Silk verf kun je ook gebruiken in combinatie met Abbondanza krijtverf. 

 

Online Soft Silk verf bestellen van Abbondanza

 

In de webshop van Restyle Meubels vind je een ruime keuze aan Soft Silk verf van Abbondanza. Bijvoorbeeld voor het restylen van een Queen Anne bureau of dressoir. Deze verf zorgt ervoor dat het oppervlak krasvast en vlekbestendig wordt afgewerkt. Bijvoorbeeld voor houten meubels, deuren en kozijnen. Ook Queen Anne slaapkamer meubels kun je behandelen met Abbondanza Soft Silk verf. Evenals diverse soorten pleisterwerk en metaal. Bijvoorbeeld in combinatie met Abbondanza multiprimer.  

 

  • AbbondanzA soft silk paint
    AbbondanzA soft silk paint

    Let op: Kleuren op je beeldscherm wijken af van de werkelijkheid. Weergegeven kleuren zijn dan ook ter indicatie en we adviseren je om een handgeschilderde kleurstaal of een testpotje te bestellen. Abbondanza Soft Silk krijtlak is…

    € 32,95

uitleg over reserveren of bezorgen vind u hier

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2023 Restylemeubels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel