Zandstralen

Zandstralen van Queen Anne meubels

 

 

     

 

Wil je jouw Queen Anne meubels laten restylen door ze te laten zandstralen? Dan profiteer je bij Restyle Meubels van onze exclusieve samenwerking met Nieuwe Nostalgie. Zij zijn gespecialiseerd in het zandstralen van allerlei soorten meubels. Daarbij kun je denken aan kleine kastjes, tafels, dressoirs en stoelen. Dit geeft niet alleen een prachtig resultaat, maar vormt ook een perfecte ondergrond als je jouw Queen Anne meubels zelf wilt gaan restylen.

 

Wat is zandstralen?

 

Door een Queen Anne meubel van Restyle Meubels direct te laten zandstralen, krijgt het houtwerk zijn natuurlijke uitstraling terug. Daarnaast worden vuil zoals lak of verf effectief verwijderd. Zelfs de kleinste hoekjes en gaatjes worden met zandstralen niet overgeslagen. Wat overblijft is een ruw oppervlak. Deze look kun je behouden, maar vormt ook een perfecte basis voor het restylen van jouw meubel. Je hoeft dus niet meer aan de slag met een schuurmachine. Een gezandstraald meubel is direct klaar om bewerkt te worden. Bijvoorbeeld met Abbondanza krijtverf, soft silk, lak of verf.

 

Hoe Queen Anne meubels laten zandstralen door Restyle Meubels?

 

Dat is heel eenvoudig. Nadat je het meubel van jouw keuze hebt besteld, kun je ook direct aangeven of je deze wilt laten zandstralen. Jouw opdracht geven we direct uit handen aan de vakmensen van Nieuwe Nostalgie. Zij zorgen voor een hoogwaardige afwerking. Het restylen kun je vervolgens zelf doen.  Heb je zelf meubels die je graag wilt laten zandstralen? Ook dan staan we voor je klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

uitleg over reserveren of bezorgen vind u hier

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2023 Restylemeubels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel