• Stencil Bird on a Branch
  Stencil Bird on a Branch

  Dit stencil van een vogel op een tak is superleuk om aan te brengen op een muur, een meubel of een canvas.

  Verkrijgbaar in twee formaten:
  A4 formaat 210 x 297 mm
  A3 formaat 420mm x 297mm

  € 8,95
 • Stencil Boho Feathers
  Stencil Boho Feathers

  Stencil Boho Feathers; een hip en stoer stencil met een afbeelding van twee veren, waarmee je zelf gemakkelijk een meubel, of een accessoire zoals een wandbord of plank kunt decoreren.

  Verkrijgbaar in twee formaten:
  A4 formaat…

  € 8,95
 • Stencil Brocade
  Stencil Brocade

  Stencil Brocade; een prachtig stencil met brokaat motief waarmee je zelf gemakkelijk een canvas, wandbord, meubel of zelfs je muren kunt decoreren.

  Verkrijgbaar in twee formaten:
  A4 formaat 210 x 297 mm
  A3 formaat 420mm x 297mm

  € 8,95
 • Stencil Hert
  Stencil Hert

  Dit stencil met het silhouet van een hert is ideaal voor het zelf maken van een wandbord of canvas, op een wand van steigerhout of onder je overkapping buiten.

  Verkrijgbaar in twee formaten:
  A4 formaat 210 x 297 mm
  A3 formaat…

  € 8,95

stencils

Queen Anne meubels decoreren en restylen met stencils

 

Meubels restylen doe je nog professioneler met de Abbondanza stencils of sjablonen van Restyle Meubels. Bijvoorbeeld voor op het nachtkastje, de commode op de kinderkamer of de kledingkast. De stencils zijn te gebruiken in combinatie met de Soft Silk verf of krijtverf van Abbondanza. Ook deze bestel je in onze webshop. Kies voor een sjabloon met veren, een brocante patroon of een hertenkop. Voor op de kinderkamer hebben we ook stencils met vogeltjes. Zo geef je jouw gerestylde Queen Anne meubelen een unieke look.

 

Hoe stencils of sjablonen van Abbondanza gebruiken?

 

het gebruik van de sjablonen is heel eenvoudig. Het enige wat je daarvoor nodig hebt is de door jou gewenste verf én een professionele sjabloneer kwast. Het sjabloneren doe je nadat je jouw Queen Anne meubels hebt gerestyled. Zie het dus als een finishing touch. En omdat de stencils herbruikbaar zijn, maak je telkens opnieuw de mooiste creaties.

 

Plaats het sjabloon op de gewenste ondergrond en dip de punt van de kwast voorzichtig in de verf. Dat kan Metallic Soft Silk verf zijn of krijtverf. Tamponneer de verf over het sjabloon. Verwijder deze voorzichtig als de verf gedroogd is. Wil je een dekkender effect? Dan breng je simpelweg meerdere lagen verf aan tot je tevreden bent met het eindresultaat. 

 

 

uitleg over reserveren of bezorgen vind u hier

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2023 Restylemeubels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel